Poulsen vraket av Danmark

Christian Poulsen er ikke blant de 18 første som Danmark har tatt ut til landskampen mot Norge, og er blitt tillagt ytterligere press med å måtte finne seg en ny klubb. Daniel Agger som ventet med.

Landslagssjef Morten Olsen har tatt ut 18 spillere til kampen mot Norge 6. september, i København. Kaptein Christian Poulsen er ikke med, og siden Olsen antyder at han venter med de fem siste navnene fordi han skal sjekke spillere i Europa League og ligakamper de nærmeste dagene er det heller ingen ting som tyder på at Liverpools midtbanespiller er blant de endelig 23 uttatte.

- Christian Poulsen er ikke tatt ut, bekrefter Morten Olsen til Ekstra Bladet. – Hvis han er i god form er han en av de første som settes opp, men han har ikke spilt mye det siste halvåret.

- Han har behov for ro og har vært stresset av sin situasjon.

- Vi ønsker å måle et par spillere opp mot hverandre, forklarer Olsen videre om hvorfor han ikke har tatt ut en fulltallig tropp. – Det er Europa League i kveld og det er også kamper til weekenden.

Danmark avslutter sin EM-kvalifisering mot Portugal og Kypros i oktober, og Poulsen har nå i praksis seks dager på seg til å finne en ny klubb og dermed igjen være aktuell for landslaget.

Danmarks 18 uttatte:

Keepere:
Anders R. Lindegaard, Manchester United
Stephan Andersen, Evian Thonon Gaillard
Thomas Sørensen, Stoke

Forsvar:
Bo Svensson, Mainz 05
Daniel Agger, Liverpool
Lars Jacobsen, klubbløs
Nicolai Boilesen, Ajax
Simon Kjær, VfL Wolfsburg

Midtbane/Angrep:
Christian Eriksen, Ajax
Jakob Poulsen, FC Midtjylland
Lasse Schøne, NEC Nijmegen
Michael Silberbauer, Young Boys
Niki Zimling, Club Brugge
William Kvist Jørgensen, VfB Stuttgart
Dennis Rommedahl, Olympiakos
Michael Krohn-Dehli, Brøndby
Nicklas Bendtner, Arsenal
Nicklas Pedersen, Groningen