Prescot Cables - Liverpool res 1-2

De røde er klare for semifinalen i Liverpool Senior Cup, etter å ha snudd 0-1 i 1.omgang mot Prescot Cables. Tom Ince og Gerardo Bruna på straffe scoret målene.

Liverpool: Bouzanis, Flanagan, Cooper, Roberts, Sokolik, Regan, Ince, Saric, Banton, Bruna, Kohlert (Walsh). Res Chamberlain, Aylmer

Etter at Prescot tok ledelsen ved Jason Massie har en herlig scoring av Tom Ince og et straffespark fra Gerardo Bruna snudd kampen i Prescot.

2-1 ble også sluttresultatet.

Ifølge liverpoolfc.tv var det en keepertabbe av Bouzanis som åpnet opp for ledelse til vertene etter åtte minutter.

Tre minutter senere ble den aktive Tom Ince felt innenfor 16-meteren og Gerardo Bruna var sikker fra straffemerket.

Avgjørelsen kom etter 23 minutter da Ince tok i mot en pasning fra dagens kaptein John Flanagan og skrudde et nydelig skudd opp i motsatt kryss.

Liverpools hjemmeside ga John Flanagaen tittelen Liverpools beste.