Preseason-tur til Asia

Liverpool FC melder at deler av forberedelsene til 2011/12-sesongen blir lagt til Asia. Treningskamper i Kina, Malaysia og Sør-Korea i juli.

Liverpool FC har offentliggjort at klubben reiser til Asia i juli på pre-season-tur sponset av Standard Chartered. De røde skal spille tre kamper i løpet av oppholdet. Spillestedene er Guangzhou i Kina, Kuala Lumpur i Malaysia og til slutt Seoul i Sør-Korea. Kamptidspunkter blir bekreftet senere.

Sommeren 2009 var forrige gang Liverpool FC besøkte Asia. Da spilte laget i Thailand og Singapore.
- Når vi er i Asia, er supporterne alltid fantastiske. Fansen der borte er fanatiske når det gjelder Liverpool. Det er flott at vi kan gi så mange av dem en mulighet til å komme og se laget spille, uttaler Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Den forrige turen, i 2009, var en stor suksess. Vi er henrykt over at vi skal returnere dit til sommeren etter en pause i fjor grunnet VM. Ingenting slår det å se laget live. Ved å besøke Kina, Malaysia og Sør-Korea gir vi fansen i alle disse tre landene en mulighet til å oppleve akkurat det. Vi skal jobbe tett med vår hovedsponsor Standard Chartered og våre andre partnerne i regionen for å sørge for at vi leverer vår beste pre-season-tur noen gang, uttaler Liverpools daglige leder Ian Ayre.

- Vi er svært spent på Liverpools Asia-tur. Det er en fantastisk nyhet for Liverpool-fans i Asia og enda et tegn på hengivenheten til klubben og Standard Chartered i den regionen. Vi ser frem til flott fotball i juli, sier sponsorsjef Gavin Laws i Standard Chartered.

Offisielle nyheter og informasjon om pre-season-turen vil bli publisert på www.lfctour.com.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken