Pressepris til Liverpoolhjerter

Supporterunionen for Britisk Fotball har gitt sin pressepris for 2010/11 til Ragnhild Lund Ansnes og hennes bok Liverpoolhjerter, om helrøde norske supporter. Vi minner om årsmøtet i morgen (tirsdag).

Dette skriver Supporterunionen om prisen:

Presseprisen utdeles ikke fast hvert år, men kun hvis juryen finner passendekandidater. Kriteriene er at vedkommende må ha gjort en innsats for britiskfotball i norske medier.

Presseprisener en pris SBF utgir ved jevne mellomrom, men ikke nødvendigvis hver sesong.Denne blir gitt til enten presse eller personer som har gjort noeekstraordinært for Norske tilhengere av britisk fotball, og vesentlig tilpresse eller media som prisens navn tilsier.

Slik kommenterer Ragnhild prisen på sin blogg:

“Det smaker så utrolig godt med en pris for det journalistiske prosjektet somjeg har lagt mest tid og hjerte i løpet av hele min journalistiske karriere på14 år. I tillegg er dette min bokdebut. Dette var moro! Nå er jeg stolt oglykkelig for at jeg har fått anerkjennelse i fotballmiljøet også utoverLiverpool FCs supportermiljø - og jeg er veldig takknemlig for alle som hardelt raust av sine historier, kunnskap og bilder. Uten de mange hundre somga meg denne tilliten, hadde ikke "Liverpoolhjerter" blitt noen bok.Dessuten er jeg takknemlig for all hjelp fra medlemmer av den norskesupporterklubben (LFCSCSB).”

Vi benytter samtidig anledningen til å minne om supporterklubbens årsmøte tirsdag 7. juni kl 17.30, møtested Kjeller’n på Scotsman (Karl Johan).

Her vildet for øvrig bli mulighet til å få kjøpt boka Liverpoolhjerter, for de somikke allerede har den i bokhylla.