Randall-scoring ga 5. plass for England U17

England U17 havnet på 5.plass i Åpent nordisk mesterskap på Island. Connor Randall scoret vinnermålet mot Finland i plasseringskampen.

England U17 var i forrige uke på Island for å spille Åpent nordisk mesterskap. I den første gruppespillskampen ble Færøyene enkelt beseiret med 4-0. Liverpools Connor Randall spilte de første 55 minuttene av oppgjøret.

England måtte nøye seg med 1-1 mot Norge, og midtbanespiller Randall ble byttet inn i det 71. minutt. I siste gruppekamp ble vertene Island for sterke med 2-1. Conor Randall ble byttet ut i det 58. minutt. England endte dermed på 3. plass i gruppe A.

I går sto plasseringskamper på programmet, og England beseiret Finland 3-2 i kampen om 5. plassen. Conor Randall sendte England opp i en 3-1-ledelse i det 51. minutt, og nettkjenningen skulle vise seg å være avgjørende. Midtbanespilleren ble tatt av banen like etter scoringen. Vertsnasjonen Island gikk til topps i turneringen med 1-0-seier mot Danmark i finalen.

Neste oppgave for England U17 er en firenasjonersturnering i England i august. Motstandere er Italia, Portugal og Tsjekkia. Ingen Liverpool-spillere er tatt ut i Englands tropp som ble offentliggjort på fredag.