Reina kritiserer FA

Pepe Reina mener Luis Suarez feilaktig har blitt funnet skyldig i å komme med rasistiske kommentarer mot Patrice Evra. Spissen er ingen rasist. Utestengelsen er ikke i nærheten av å være rettferdig.

Før kampen mot Wigan varmet Liverpools spillere opp i t-trøyer til støtte for Luis Suarez, og spillerne hadde lagt ut en felles uttalelse på Liverpools offisielle nettside.
- Vi støtter Luis fullt ut. Vi er alle bak ham, sa Pepe Reina til Liverpool Echo etter 0-0-kampen mot Wigan.

- Vi kom med en uttalelse tidligere i dag og sa hva vi mener er sannheten. Vi står alle sammen om dette. Den uttalelsen var det minste vi kunne gjøre for ham. Han er ingen rasist. Jeg er 100 prosent sikker på at Luis ikke er rasist. Det er det han har blitt beskyldt for, og det er ikke rettferdig.

- Å si at han er skyldig og gi ham åtte kamper er ikke engang i nærheten av å være rettferdig. Vi har vist vår støtte til Luis ettersom vi ønsker at han og alle skal vite at vi står bak vår lagkamerat. Han fortjener det. Han er en meget vidunderlig kar. Han har blitt korsfestet av noen personer, og det er ikke rettferdig.

Kenny Dalglish valgte å brukte Suarez fra start mot Wigan. Reina synes Suarez kom bra fra kampen.
- Han spilte meget bra i kveld. Han må fortsette å spille og hjelpe laget så godt han kan. Vi skal nyte å spille sammen med ham så lenge vi kan, og så får vi se hva som skjer.