Reservelaget spiller i Irland

Reservelaget spiller sin første av to treningskamper i Irland i dag. Bray Wanderers er motstander på Carlisle Grounds i Bray kl 20.45. På onsdag venter Waterford United. OPPDATERT.

Raheem Sterling skriver på Twitter at han, Nathan Eccleston, Nabil El Zhar, Toni Silva, Suso, David Amoo og Krisztian Adorjan er blant spillerne i Liverpools reservelagstropp til kampene i Irland.

- Vi er henrykt over at Liverpool XI har avtalt å besøke Bray. Det ser ut til å bli en flott begivenhet for Bray Wanderers, og jeg er ikke i tvil om at kampen vil bli en enorm reklame for klubben og byen, sier Bray-manager Pat Devlin til Liverpoolfc.tv.

- At en klubb med en slik flott tradisjon som Liverpool besøker oss, er noe vi er veldig stolt av. Det er svært mange Liverpool-supportere i området, og jeg vet at de vil være ivrige etter å benytte seg av muligheten til å se kommende stjerner på Anfield.

- Jeg vil spesielt takke Kenny Dalglish for hans hjelp med denne kampen, og jeg håper at alle som reiser fra Liverpool vil trives i løpet av oppholdet i Bray.