Reservelaget tapte 3-2 i Newcastle

Liverpools reservelag tapte i kveld 3-2 mot Newcastle på bortebane. Raheem Sterling og Michael Roberts scoret målene for laget fra Merseyside.

Newcastle: Rob Elliot, Michael Richardson, Shane Ferguson, Tamas Kadar, Remie Streete, Bradden Inman, Greg McDermott (Stephen Folan 46), Mehdi Abeid, Sammy Ameobi, Haris Vuckic, Nile Ranger.
Ubenyttede reserver: Jonathan Mitchell, Yven Moyo, Samuel Adjei.

Liverpool: Tyrell Belford, Ryan McLaughlin (Joe Rafferty 84), Brad Smith, Steven Sama, Andre Wisdom, Conor Coady, Michael Ngoo, Michael Roberts, Adam Morgan, Krisztian Adorjan, Raheem Sterling.
Ubenyttede reserver: Jamie Stephens, Adam Hajdu, Jack Dunn, Kristoffer Peterson.

Toni Silva var uaktuell til kampen grunnet skade, mens Craig Roddan og Emmanuel Mendy sonet suspensjon. Suso var på landslagssamling med Spania U19.

582 tilskuere i nordøst fikk se at Liverpool tok ledelsen i første omgang ved Raheem Sterling, men så gjorde Newcastle tre mål på sju minutter tidlig i annen omgang, og avgjorde dermed kampen. Michael Roberts fikk gjort et reduseringsmål for gjestene.

Newcastle misbrukte et straffespark allerede i kampens 6.minutt. Andre Wisdom laget straffesparket med en klumsete felling av Michael Richardson. Tyrell Belford reddet imidlertid straffesparket til Nile Ranger på glitrende vis.

Newcastle var det klart beste laget i åpningen av kampen, og Sammy Ameobi fikk en god mulighet etter 8 minutter, men skjøt over. Bare minuttet senere har vertene en ball i nettet, som blir underkjent for offside.

Tolv minutter ut i kampen treffer Newcastles keeper Adam Morgan med en klarering. Spissen vipper imidlertid ballen utenfor med keeper Elliot på bærtur.

I det 17.minutt hadde vertenes Nile Ranger en heading i stolpen etter corner. Fem minutter senere er det Raheem Sterling som viser seg frem, med et skudd fra 20 meters hold.

Like før halvtimen er spilt er Sterling igjen på farten på venstreflanken, men blir taklet i det han skal skyte. I det 31.minutt klarer imidlertid samme mann å gi Liverpool føringen. Målet kom etter at Adam Morgan tok seg inn i feltet. Han la ballen tilbake til Sterling, som skrudde ballen i krysset fra 15 meters hold.

Like før pause redder Belford et skudd fra Vukic. Liverpool kontrer, og Newcastles keeper må gjøre en dobbeltredning, først fra Sterling og deretter fra Adorjan som fikk en kjempesjanse til å øke ledelsen.

Vertene gikk knallhardt ut i annen omgang, og scoret tre mål på sju minutter fra det 49. til det 56. minutt. 1-1 kom da Nile Ranger satte ballen i mål fra kloss hold. I det 53.minutt gjorde samme mann 2-1 på en ny enkel sjanse hvor han er på rett sted til rett tid. 3-1 skrus i krysset fra 20 meters hold av midtbanespiller Michael Richardson.

Michael Roberts reduserer til 3-2 etter 70 minutter, etter godt forarbeid av Ryan McLaughlin. Seks minutter senere var Sterling nær ved å utligne, men keeper Elliot gjør en fantastisk redning.

Ti minutter før slutt roper vertene igjen på straffespark, når Ranger går overende inne i feltet, men dommeren er ikke enig.

I det 87.minutt får Adorjan en stor sjanse, etter godt forarbeid av Brad Smith, og så blir det drama to minutter på overtid, når Liverpool er nær ved å utligne på kampens siste angrep. Rafferty skjøt centimetre utenfor.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.