Reservene møter Manchester United i kveld

Pep Segura håper å kunne bruke spillere fra førstelagstroppen i sesongavslutningen mot Man Utd. U16-spilleren Kristoffer Petersson er tatt med. Reservelaget reiser neste uke til turnering i Hong Kong.

Liverpool møter Manchester United i sesongavslutning i Premier Reserve League på Anfield klokken 20.00 skandinavisk tid i kveld. Det blir neppe gjentagelse av juniorlagets 6-0-seier mot United nylig. Uniteds reserver gikk til topps i sin avdeling i reservelagsligaen.
- Dette er en god kamp å avslutte ligasesongen med. Jeg liker å møte de største lagene fordi det henter det beste ut av spillerne, sier Pep Segura til Liverpoolfc.tv.

- De vet at de må være 100 prosent konsentrert hele tiden, spille med fokus og lidenskap, samt prestere på et godt nivå. Det er fantastisk for spillerne å få den erfaringen det er å spille på Anfield igjen. Vi ser alle frem til det.

- 6-0-seieren U18 hadde mot Manchester united var et fantastisk resultat for klubben, supporterne og The Academy, men vi må være realistiske. I den kampen møtte vi et ungt United-lag, og det er ikke et resultat du normalt får mot dem.

- Jeg foretrekker alltid å møte det sterkeste laget din motstander kan mønstre. Jeg foretrekker å se oss vinne 1-0 eller 3-2, jobbe hardt og spille med hengivenhet og lidenskap.

Tapet mot Manchester City ødela håpet om avdelingsseier i Premier Reserve League. Blackburn gikk til topps i Liverpools avdeling.
- Det viktigste i fotball er å vinne, Det er skuffende at vi ikke klarte å vinne tittelen denne sesongen.I det større bildet gjelder det å utvikle spillere, slik at de kan komme opp på et nivå til å spille for førstelaget.

U18 vil gå til vinne sin avdeling i Premier Academy League med seier mot Wolverhampton i morgen. Pep Segura har bestemt seg for å ikke bruke noen av Rodolfo Borrells spillere i reservelagskampen mot Manchester United i kveld.
- Jeg håper at vi kanskje kan bytte noen spillere fra førstelagstroppen på Melwood fordi vi må benytte troppen ettersom U18 har en viktig kamp på fredag.

U16-spilleren Kristoffer Petersson skriver på Twitter at han er tatt ut i troppen til kampen mot Manchester United. Svensken fikk nylig sin debut på U18, men tar nå altså steget opp et nivå.

Tirsdag reiser reservelaget til Hong Kong for å delta i en 7-a-side-turnering. Aston Villa, Celtic og Rangers er blant lagene som deltar.
- Dette er første gang Liverpool deltar i denne turneringen, det vil bli en interessant opplevelse, sier Segura.

- Jeg har lest regelverket. Det spilles ikke med offside, banene er annerledes og vi kan bare benytte syv spillere.

- Vi reiser med en tropp på ti spillere. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste for Liverpool FC.

Reservelagskampen Liverpool-Manchester overføres direkte på LFC TV og LFC TV Online. De viktigste hendelsene vil også bli oppdatert her på Liverpool.no.