Riise ønsker ikke å kommentere sitater

Skysports.com bringer i dag noen sitater med John Arne Riise, og vinkler saken slik at venstrebacken nærmest frir til Liverpool om en retur til Merseyside. Riise sier til liverpool.no at han ikke kan huske hvilket intervju disse sitatene stammer fra, og at han ikke ønsker å kommentere saken nærmere.

Det er altså Skysports.com som i dag hevder at Riise ikke utelukker en retur til Liverpool. Samtidig påstår nettstedet at venstrebacken også linkes til Marseille. Nordmannen vil til sommeren gå inn i sitt siste kontraktsår i Roma.

- Jeg er smigret over rapportene som linker meg med en retur til England. Liverpool står mitt hjerte nær. Det er en flott klubb, og jeg har gode minner derfra. Jeg har kontrakt her til juni 2012, så du vet aldri. Jeg elsker Frankrike også. Jeg spilte i Monaco, og trivdes godt der også, siteres Riise av Skysports.com.

Liverpool.no tok i dag kontakt med Riises rådgiver, Jan Kvalheim, for å få verifisert disse sitatene. På SMS til oss svarer Kvalheim følgende:

- Pratet med John Arne raskt før han skal ut å trene. Han sier at han ikke husker hvilket konkret intervju dette er fra, fordi han gjør daglige intervjuer her nede med Sky Sports og andre italienske medier, og spørsmål om Liverpool dukker opp i halvparten av intervjuene. Slik har det vært siden han kom hit. John Arne har ett år igjen av kontrakten med Roma, og hans agent er i dialog med klubben om fremtiden. Ut over dette ønsker ikke John Arne å kommentere dette noe mer.