Rodwell slipper straff

Det engelske fotballforbundet melder at Everton har vunnet frem med sin protest mot Jack Rodwells røde kort i lørdagens Merseyside-derby. Det betyr at Rodwell slipper å sone tre kampers karantene.

Fotballforbundet melder at de har strøket Jack Rodwells røde kort mot Liverpool fra statistikkene etter at deres panel konkluderte med at dommer Martin Atkinson gjorde en feil ved å vise ut Everton-spilleren.

- Vi hilser FA-panelets avgjørelse velkommen, men det er selvsagt en fattig trøst for de 37 000 Everton-supporterne som så sitt lag tape 2-0 på Goodison på lørdag. Merseyside-derbyet er en spesiell begivenhet, og mange av våre fans har ofret mye økonomisk for å være tilstede og støtte sitt lag. Samtlige medier var etter kampen klare på at det røde kortet var feil idømt, og selv om det er en mager trøst for oss Evertonians, så er vi glade for at det røde kortet har blitt trukket tilbake, uttaler Evertons daglige leder Robert Elstone til Evertons offisielle nettsted.

- Dette var mest tragisk for Jack selv. Han har hatt en fantastisk sesong, og var vår beste spiller på lørdag inntil han ble utvist. Å bli nektet fortsatt spill i en så viktig kamp må ha vært ekstremt vanskelig for Jack, akkurat som det var for hans lagkamerater, manager og selvsagt våre fans, kommenterer Everton-eier Bill Kenwright.