Sama i ekstase etter debut

Stephen Sama er i ekstase etter at han fikk sitt første innhopp med førstelaget mot Vålerenga. Imponert over den norske støtten på Ullevaal.

Stephen Sama var med førstelagsstallen til Oslo for pre-seasonkampen mot Vålerenga på mandag, og omtaler det som en drømmeuke.

- Jeg fikk min førstelagsdebut for Liverpool i pre-season mot Vålerenga og klarer ennå ikke å tro det.  Jeg var bare på banen i et minutt eller noe, men fikk tatt alt inn så hvert sekund telte. Jeg trente veldig hardt med reservene i uken opp mot denne, og gledet meg til kampen mot Birmingham City. Så ble alt forandret da Rodolfo Borrell ringte meg og sa jeg skulle være med førstelaget, skriver Sama i en spalte fra Kirkby på Liverpoolfc.tv.

- Hele erfaringen var fantastisk, og jeg ønsker bare å jobbe hardt videre slik at jeg kan vise manageren at jeg en dag kan bli god nok for å være del av Liverpool sin spennende fremtid. Jeg husker jeg satt på benken og så rundt på alle de norske supporterne. De elsker helt klart klubben, og det gikk opp for meg hvor stort Liverpool FC er, og hvor priviligert vi er som får representere dem.

Reservene spilte på torsdag en testkamp på seksti minutter mot Accrington Stanley, i en kamp som endte 0-0.

- Det var en stor erfaring for oss. Vi spilte 0-0 mot et lag som var fysisk langt sterkere enn oss, og jeg og Andre Wisdom var veldig fornøyd med at vi klarte å holde nullen.

- Vi har en spennende sesong foran oss nå. Vi har en siste treningskamp når vi tar i mot Manchester City neste uke, før vi spiller vår første kamp noensinne i NextGen Series.

- Jeg så på meg selv som en god spiller, men Rodolfo har vist meg hvor mye jeg har å gjøre, og han hjelper meg med det hver eneste treningsøkt. Jeg er så glad han er min trener, og håper han vil komme inn treningsapparatet til førstelaget en gang i fremtiden.

- Jeg signerte en ny kontrakt for å bli her tidligere i år, og er så glad. Jeg føler meg hjemme her nå, og savner ikke Tyskland så mye, skriver Sama.