Samarbeidsavtale med Honda

Liverpool FC har tegnet en sponsoravtale med motorsykkelgiganten Honda.

HondaMotorcycles har inngått en treårig sponsoravatale med Liverpool FC,meldes det på Anfield-klubbens offisielle nettsider. Samarbeidetstartes med en større markedsføringskampanje i Thailand.

-Honda er det mest kjøpte motorsykkelmerket i Thailand, og vilanserer nå en ny markedsføringskampanje kalt «Discover Your Fun».Vi ser frem til å samarbeide med Liverpool FC, uttaler Chiaki Kato,som er president i A.P. Honda Co. Ltd.

- De siste årene harvi hatt sponsorvirksomhet innen fotball. Blant annet var vi offisiellsponsor for Liverpools Asia-tur i 2009, og vi sponset ogsåVM-sendingene i 2006 og EM-sendingene i 2008 i Thailand, fortellerhan.

- Nå som A.P. Honda Co. Ltd har 25-årsjubileum er jegbeæret over å kunne annonsere at Honda blir offisiell partner tilen av verdens mest kjente fotballklubber. De støttes av mangefotballfans i Thailand. Honda Motorcyckles vil bruke klubben aktivt isin kampanje i Thailand.

- Vi vet at Liverpool har en stortilhengerskare i Thailand, noe vi opplevde ved selvsyn under vår turtil landet i 2009. Partnerskapet med A.P. Honda Co. Ltd vil sette ossi kontakt med disse supporterne på en morsom og spennende måtegjennom «Discover Your Fun»-kampanjen. Vi ser frem til et langt ogsuksessfult samarbeid med et av Thailands ledende merkenavn, uttalerLiverpool FC sin Managing Director Ian Ayre.