Såret Hodgson tilbake i manesjen

På sin første pressekonferanse som West Bromwich-manager innrømmet Roy Hodgson at det såret ham å bli avskjediget i Liverpool.

- Jeg ble ikke motløs av det som skjedde i Liverpool, men jeg følte meg selvsagt såret. Jeg kom til Liverpool etter en veldig god periode i min karriere, og det var lenge siden jeg hadde opplevd virkelig motgang, siteres Hodgson i The Guardian.

- Det som skjedde i Liverpool har ikke gjort at jeg har mistet troen på meg selv, men jeg kan ikke lyve og si at det ikke såret meg eller at jeg ikke brydde meg. Jeg hadde fått mye ros, og når du får det stikk motsatte er det ikke nødvendigvis noe du setter pris på, legger han til.

- Folkene som ønsket meg i Liverpool varte ikke så veldig lenge. De nye eierne befant seg i en veldig vanskelig situasjon, fordi vi vant ikke nok kamper og fansen gjorde det helt klart at de ønsket meg ut og noen annen inn.

- Det er ikke akkurat noen hemmelighet at mange i Liverpool ikke ønsket meg som deres manager. Når de ønsket seg en annen, gjør det livet vanskelig. Jeg visste da jeg tok jobben at jeg tok en risiko, fordi det var sannsynlig at klubben ville få nye eiere. For å være fair overfor dem, så befant de seg i en veldig vanskelig situasjon.

- Jeg kan ikke si jeg følte meg ønsket i Liverpool. Det som skjedde i Liverpool gjør meg ikke mer målbevisst enn jeg har vært tidligere. Jeg kan ikke bli mer målbevisst enn jeg er. Jeg føler ikke at jeg har noe å bevise.

- Hadde vi vunnet kampene mot Wolves og Blackburn ville vi ha klatret inn blant topp fem eller seks, og det ville ha gått bra. Men vi tapte disse kampene, og dette kom på toppen av en rekke andre ting. Man må akseptere at slikt skjer i fotball. Jeg har ingenting negativt å si om min tid i Liverpool. Spillerne og staben var utmerkede, og det ville ha vært en strålende tid om vi hadde vunnet flere kamper.

- Jeg har fått tekstmeldinger fra noen av spillerne i Liverpool. Jeg var selvsagt ikke glad for at jeg fikk sparken på Anfield. Jeg reiste dit med gode hensikter. Jeg dro dit for å jobbe i tre år, og prøve å hjelpe Liverpool til å komme tilbake i toppen. Men jeg fikk egentlig aldri tid til å gjøre det, fordi de nye eierne bestemte seg tidlig for å gjøre forandringer.