Scharner beskylder Suarez for filming

West Bromwich-spilleren Paul Scharner mener Luis Suarez lurte dommer og linjemann til å gi Liverpool straffespark i det 9. minutt. Også Billy Jones uenig i starffesparket.

- Det var en flott filming ved straffesparket, sier Paul Scharner til Daily Mirror.

- Han er meget god til å skaffe straffespark. Han er faktum en av de beste på planeten. Jeg hadde bra synsvinkel. Hvis det var straffespark, så vil du finne 1500 straffespark bli gitt i hver kamp.

West Bromwich-forsvarer Billy Jones synes heller ikke Liverpool skulle hatt starffespark.
- Det var et billig straffespark, og å komme under 0-1 mot Liverpool er alltid vanskelig. Jeg synes ikke det var straffe, sier Billy Jones til skysports.com.

- Jerome var i god posisjon. Jeg fikk en touch og Suarez kom seg foran ham. Vi snakket på forhånd om å være forsiktig med Suarez i straffefeltet fordi han har skaffet straffespark for Liverpool tidligere.

- Han er god på å skaffe straffespark. Vi visste vi måtte være forsiktig rundt ham, og Jerome var det. Suarez gikk ned og linjemannen vinket. Det er en av disse tingene. Det var hardt å slippe inn et mål på den måten.

Jones synes Carroll og Suarez ofte skapte problemer for West Brom-forsvaret.
- De var en trussel. Det var baller som ble slått inn hvor Carroll ikke var favoritt til å vinne dem eller få noe ut av dem, men han fikk noen av de halvdårlige ballene til å bli gode baller ved å få dem ned og spille fri andre spillere.

- Han finner Stewart Downing og Charlie Adam, men Suarez alltid er på gode løp.