Scoring av Robinson

Jack Robinson scoret ett av målene da England U19 spilte 2-2 mot Frankrike U19 i en firenasjonersturnering i Limoges. U19-landslagsdebut for Adam Morgan.

Jack Robinson scoret Englands andre mål i 2-2-kampen mot Frankrike i en firenasjonersturnering for U19-landslag i Limoges. Forsvarsspilleren ble byttet ut i siste spilleminutt. Conor Coady var kaptein for England og spilte hele kampen.  Adam Morgan startet på benken, men fikk sin debut for U19-landslaget med et innhopp i det 63. minutt. Andre Wisdom var også opprinnelig tatt ut. Midtstopperen måtte imidlertid melde forfall grunnet skade.

England ledet både 1-0 og 2-1, men vertene kom tilbake to ganger og fikk uavgjort. Noel Blakes mannskap fikk hull i scoringsprotokollen ved Manchester United-spissen Will Keane i det 22. minutt. Yaya Sanogo utlignet like før pause. “The Young Lions” kom foran igjen da Jack Robinson scoret i det 77. minutt. Franskmennene skaffet seg ett poeng da Christope Bahebeck nettet to minutter før full tid.

I den andre kampen i gruppen spilte Portugal og Ukraina 1-1. England møter Portugal på fredag og Ukraina på søndag.