Scoring og skade for Konchesky

Paul Konchesky scoret og måtte ut med skade da Nottingham Forest kun fikk 2-2 mot Preston. Tap for Daniel Ayala mot Hull. Nabil El Zhar og David Amoo uten spilletid.

I The Championship scoret Paul Konchesky for opprykksjagede Nottingham Forest, før han kort tid etter hinket av banen med skade. Nottingham Forest klarte kun 2-2 hjemme mot bunnlaget Preston. Bortelaget tok ledelsen etter et drøyt kvarter, men Paul Konchesky utlignet ni minutter ut i andre omgang. Paul Konchesky ble byttet ut i det 67. minutt, og ifølge Nottingham Forests hjemmeside kan backen ha pådratt seg en hamstringskade. To minutter på overtid så Nottingham Forest ut til å ha scoret vinnermålet, men Preston kom tilbake til uavgjort med nettkjenning hele seks minutter på overtid. Med seier til Swansea og Cardiff falt Nottingham Forest ned til 4.plass på tabellen.

Spesiell kamp for Daniel Ayala i kveld. Midtstopperen spilte samtlige minutter for Derby mot Hull, klubben han var utlånt til tidligere i sesongen, men “gamleklubben” gikk seirende ut av bataljen. Anthony Gerrard, Steven Gerrards fetter, scoret kampens eneste mål i det 71.minutt. BBC rapporterer for øvrig at Ayala hadde tre gode gode avslutningsforsøk.

I League One var David Amoo ubenyttet reserve for MK Dons i det målløse oppgjøret mot Oldham på Stadium:mk.

Nabil El Zhar så fra benken at PAOK Saloniki røk ut av Europa League etter 1-1 borte mot CSKA Moskva.