Sean Highdale til Vauxhall Motors

Frigitte Sean Highdale har gått til Vauxhall Motors. Djibril Cissé og Mohamed Sissoko er blant flere tidligere Liverpool-spillere som har skiftet klubb.

Vauxhall Motors i Conference North har hentet Sean Highdale. 20-åringen ble frigitt av Liverpool i sommer. Den tidligere U16-landslagsspilleren for England ble i 2008 alvorlig skadet i en bilulykke der to av de andre passasjerene omkom. Han har siden kommet seg helt etter ulykken. Forrige sesong ble midtbanespilleren utlånt til League One-klubben Oldham, hvor han spilte reservelagskamper. På våren fikk han fire opptrender på lån hos den walisiske Premier League-klubben Newtown.

Djibril Cissé var med å vinne Champions League og FA-cupen for Liverpool. Spissen scoret 24 mål på 79 kamper for Liverpool fra 2004 til 2006. Etter et sesonglangt låneopphold i Marseille ble han solgt til Ligue 1-klubben sommeren 2007. Deretter spilte franskmannen  på lån i Sunderland hele 2008/09-sesongen. De to seneste sesongene har han hatt tilholdssted i greske Panathinaikos. I juli ble han solgt til Lazio for en overgangssum som antas å være 5,8 millioner euro. 29-åringen har fått en fireårskontrakt med Serie A-klubben.

Mohamed Sissoko ble solgt til Juventus i januar 2008 etter 87 kamper for Liverpool. I slutten av juli signerte midtbanespilleren for den franske Ligue 1-klubben Paris St. Germain. Overgangssummen antas å ligge på 8 millioner euro.

David Raven er tilbake i Tranmere. 26-åringen sluttet seg til Liverpool fra Tranmeres akademi. Forsvarsspilleren var også reservelagskaptein for Liverpool, og fikk 11 kamper på utlån i Tranmere. Etter kun 1 førstelagskamp for Liverpool bar ferden videre til Carlisle i 2006. I begynnelsen av forrige sesong skrev han under for Shrewsbury. Nå har Raven sikret seg en ettårskontrakt med Tranmere.

Marvin Pourie ble hentet fra Borussia Dortmund sommeren 2007 og scoret 12 mål for Liverpool U18 i sitt første år på Merseyside. I januar 2009 returnerte han til Tyskland på en permannet kontrakt med Schalke 04. Senere har spilleren vært på lån i 1860 München og TuS Koblenz . I juni signerte spissen en treårskontrakt med danske Silkeborg.

Charlie Barnett, som vant FA Youth Cup med Liverpool i 2006 og 2007, har underskrevet en ny ettårsavtale med Accrignton Stanley. 22-åringen spilte 41 kamper for League Two-klubben forrige sesong.

Sveitseren Pajtim Kasami, som hadde et kort opphold som juniorspiller i Liverpool i 2008, gikk i juli fra Palermo til Fulham. Den 19-årige midtbanespilleren har fått en fireårskontrakt med London-klubben.