Segura skuffet over cup-exit

Reservelagstrener Pep Segura er skuffet over at hans lag røk ut av Lancashire Senior Cup etter tap i straffesparkkonkurransen mot Preston North End i går. Men spanjolen prøver å fokusere på de positive aspektene ved matchen.

Det stod 1-1 etter 90 minutter i gårsdagens semifinale på Deepdale, men de røde tapte straffesparkkonkurransen 5-4.

- Det ble en vanskelig kamp for oss, da vi stilte med et ungt lag. Mange av spillerne var bare 17 eller 18 år gamle. Et tap på straffesparkkonkurranse er hardt å svelge for unge spillere, og de var veldig skuffet, forteller Segura til Liverpoolfc.tv.

- Det er ille når du spiller dårlig. Det er også ille når du taper mot et lag som er sterkere enn ditt eget lag, og som skaper mer sjanser enn ditt eget lag. Mot Preston skapte vi imidlertid en rekke sjanser, men tok ikke vare på dem. Spillerne var litt uheldige, fortsetter han.

- Vi tapte på straffespark, noe som er ren uflaks. Nå må vi komme oss videre.

Unge spillere som Matty McGiveron, Michael Roberts, Adam Hajdu og Henoc John Mukendi fikk forsøke seg på reservelaget i går.

- Disse spillerne fikk muligheten, og de spilte bra. Jeg snakket med dem, og fortalte dem at de må vise fremgang hver eneste dag, fokusere på hva de gjør på banen og ikke på resultatet. Av og til får du gode resultater, og av og til får du dårlige resultater. Men det viktigste er hvordan spillerne opptrer på banen. I denne kampen var de gode og fokuserte. Vi tapte, men vi skapte mange store sjanser. Slik er fotballen.