Seier vil være den perfekte julepresang

Dirk Kuyt sier til liverpoolfc.tv at en seier over Blackburn på Boxing Day vil være den perfekte julepresang for hans vedkommende.

- Vi ønsker alle en hyggelig jul, ved at vi tar alle tre poengene på Boxing Day. Dette er en viktig kamp for oss, akkurat som alle de andre julekampene. Å vinne i morgen vil bety mye for alle, uttaler nederlenderen.

- Blackburn kommer til å gi alt. De er ikke noe dårlig lag. Fysisk er de veldig sterke, så vi må være forberedt på det. Vi må ha tro på egne ferdigheter, og ta de tre poengene, fortsetter han.

- Julen er en viktig periode. Det ville være fint om vi klarer å ta så mange poeng som mulig i denne perioden. Oppnår vi gode resultater i julen vil vi være med i tetbildet, der vi ønsker å være, igjen.

- Forhåpentligvis kan vi starte en ny god resultatrekke, som vi kan ta med oss inn i det nye året.

Blackburn ligger sist på tabellen foran morgendagens kamp, etter at de tapte 2-1 i lokaloppgjøret mot Bolton hjemme på Ewood Park på tirsdag. Kuyt føler at en tidlig scoring kan bli nøkkelen for Liverpool i morgen. Selv håper han å komme på scoringslista, og gjøre sitt 50 ligamål for Anfield-klubben. Da vil han i så fall bryte en liten «forbannelse». Kuyt har nemlig ikke gjort et eneste mål mot Blackburn på åtte forsøk.

- Dersom vi klarer å score et tidlig mål vil det utgjøre en stor forskjell. Det gjelder i alle kamper vi spiller. Leder du med ett mål etter 20 minutters spill, vil du ha publikum i ryggen og kampen blir mye enklere.

- Det ville ha vært fint å score mot Blackburn. Jeg har gjort mål mot mange lag, men Blackburn er på listen over klubber jeg aldri har scoret mot. Forhåpentligvis scorer jeg i morgen. Det ville ha vært storartet.