Ser frem til å spille sammen med Suarez

Jordan Henderson uttaler til Liverpools offisielle nettside at han ser frem til å spille sammen med Luis Suarez, foran dagens ligaåpning mot hans forrige arbeidsgiver, Sunderland.

- Det er en enorm mulighet for meg å få spille for Liverpool under Kenny Dalglish og sammen med spillere som Steven Gerrard og Luis Suarez. Suarez er en fantastisk spiller. Han har funnet seg til rette i Premier League på strålende vis, og jeg gleder meg til å spille sammen med ham, sier gutten fra Wearside.

- Jeg husker min første preseason i Sunderland under Steve Bruce, da jeg så Luis spille for Ajax i Amsterdam-turneringen. Han var strålende, og ble virkelig lagt merke til.

Henderson fikk en forsmak på hva han har i vente i ettermiddag, når han spilte treningskampen mot Valencia på Anfield forrige helg.

- Det var et stort øyeblikk for meg når jeg fikk min hjemmedebut for Liverpool. Det var en god følelse å ta på seg den røde drakta for første gang på Anfield, og jeg synes vi spilte virkelig bra. Forhåpentligvis gjør vi det samme i dag.

- Jeg ser frem til å spille foran disse supporterne, da de alltid støtter deg. Det er en fornøyelse å spille for denne klubben.

- Jeg har allerede fått sett en del av byen, og jeg liker den. Folk er veldig vennlige, og jeg har funnet meg godt til rette.

Mot Valencia spilte Henderson på høyresiden av midtbanen. Dette er en rolle han fyller med glede.

- Jeg er komfortabel i denne rollen, og har spilt i den posisjonen en del ganger for Sunderland. Jeg trives der. Det spiller ingen rolle hvilken posisjon jeg spiller i. Jeg vil gi alt uansett, hver eneste gang jeg spiller i helrødt.

Og nå kan det altså bli offisiell Liverpool-debut mot barndomsklubben for Liverpoools nummer 14.

- Jeg var på landslagsoppdrag med England U21 da terminlisten kom. Jeg husker det kom en del tekstmeldinger etter at det ble klart hva som var første kampen. Men til syvende og sist er det en helt vanlig kamp. Vi måtte møtt Sunderland før eller siden likevel, så hvorfor ikke i første kamp?

- Det vil føles litt merkelig å spille mot dem, men de er et helt annet lag nå. Det er bare et par spillere igjen fra det laget jeg spilte på. Jeg må bare behandle matchen som en normal kamp. Jeg har flyttet på meg, og jeg er Liverpool-spiller nå. Forhåpentligvis vinner vi denne kampen.

- Alle ønsker å spille i alle kamper, og jeg er ikke annerledes. Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig for Liverpool, og jeg håper jeg får spille i dag. Jeg ser frem til kampen.

- Sunderland-troppen ser virkelig sterk ut. De har kjøpt flere gode, rutinerte spillere. Og ettersom jeg kjenner manageren og staben der, vet jeg de vil kjempe for poengene. Jeg er sikker på at de vil gjøre det godt denne sesongen.

- Jeg har gode minner fra tiden min i Sunderland. Jeg startet i klubben som sjuåring, og klubben har vært en stor del av livet mitt. Fansen var strålende med meg hver gang jeg spilte for dem. Jeg har mange venner der oppe, både blant spillerne, i staben og manageren. Formannen var også strålende med meg.

- Jeg har som sagt mange minner fra Sunderland, og jeg ønsker å takke dem for disse minnene. Men jeg er Liverpool-spiller nå, og ønsker å fortsette der jeg slapp i Sunderland og utvikle meg videre som spiller. Jeg ønsker å gjøre det bra med denne klubben, og betale tilbake den tillit de har vist ved å hente meg hit. Jeg håper å stadig bli bedre.