Ser frem til at Stevie blir i enda bedre form

Kenny Dalglish uttalte på dagens pressekonferanse på Melwood at han ser frem til at Steven Gerrard skal komme i enda bedre form, etter at lagets kaptein fikk tjue minutter på banen mot Brighton i går.

- Vi kan ikke være forsiktigere, mer profesjonelle og intelligente enn vi har vært når det gjelder ham. Jeg tror jeg svarte på det meste angående Steven i går kveld, og jeg kan bare gjenta dette nå. Han har gjort det fantastisk bra i sitt comeback, og det er flott for hele klubben at han er tilbake. Den viktigste personen oppi alt dette er Steven selv.

- Det var flott å se ham tilbake. Han har gått glipp av svært mye fotball på grunn av skaden, men har gjort det strålende som har kommet dit han er i dag. Vi ser frem til at han blir i enda bedre form. Vi har ikke satt noen tidsplan eller program for dette. Vi tar det som det kommer.

- Han er vår kaptein, og juvelen i denne fotballklubben. Han spilte rundt 20 minutter i går, og er på vei tilbake. Vi er henrykt over det.

Dalglish fikk også spørsmål om hvordan han ville reagere dersom Gerrard nå blir tatt ut til det engelske landslagets EM-kvalifiseringskamp mot Montenegro.

- Jeg tar ikke ut Englands lag. De må gjøre det de må gjøre. Jeg håper bare at de er like intelligente i behandlingen av ham som vi har vært.