Ser mot Fulham

Liverpool møter Fulham på mandag, og vil håpe å kopiere forrige sesongs glimrende forestilling på Craven Cottage.

Da Liverpool spilte på Craven Cottage forrige sesong var de direkte glimrende, og det var en av sesongens definitive høydepunkter. Liverpool vant til slutt kampen 5-2, etter at Maxi scoret et hattrick og Suarez gang på gang gjorde Hangeland svimmel. Manager Kenny Dalglish er forberedt på en tøff kamp på Craven Cottage mandag kveld.

- Fulham har gjort det bra. Det er alltid vanskelig når en bytter manager, og dette er deres tredje på kort tid. Roy Hodgson var der først, deretter Mark Hughes og nå er Martin Jol der.

- Martin er en god trener, så jeg er sikker på at de vil ta godt i mot hans idéer. Noen ganger tar det litt tid før du får satt ditt preg på laget, men Fulham er veldig gode hjemme, og var veldig uheldige mot Tottenham i en kamp jeg så der.

- Vi vet det kommer til å bli en tøff kamp. Vi vet også at vi reiste dit og vant 5-2 i fjor, og vi fikk vår pris for det i form av tre poeng. Vi får bare det vi fortjener fra kampen og innsatsen vi legger ned på mandag kveld.

- Det er det samme hver gang vi drar for å spille en kamp. Det kommer alltid til å være tøffe kamper, men for øyeblikket føler jeg at vi gjør det vanskelig for de andre lagene også.

De røde er ubeseiret på sine siste 11 kamper - noe som tar oss helt tilbake til september da det ble tap mot Tottenham i London.

- Alt som skjer i kampen er en refleksjon på hva du har gjort i forberedelsene, enten det er to-tre dager eller to-tre måneder. Spillerne har alltid trent bra, og vi har vært fornøyd med innsatsen deres på og utenfor banen. Dersom du trener bra, så vil du holde følge på tempoet, og vi har ikke hatt noen problem med det fysiske nivået på noen av våre spillere. Det skal spillerne ha skryt for sammen med støtteapparatet, Steve Clarke og Kevin Keen.

Liverpool måtte nøye seg med ett poeng i kampen mot ligaleder Manchester City på søndag, selv om man produserte nok av sjanser til å vinne kampen.

- Vi vil aldri være fornøyd med uavgjort mot noen - vi er fornøyd med seire. Vi er fornøyd med måten vi spilte på, men vi setter standarden vår høyere enn å spille uavgjort. Jeg synes vi fortjener mer enn det, og mener vi er bedre enn det. Det er opp til oss å heve oss og begynne å vinne kamper.

- Vi har gjort det fantastisk bra, og i flesteparten av kampene vi har spilt hjemme synes jeg vi fortjener tre poeng. Spillerne skal ha skryt for sitt spill.

- Vi kommer til å fortsette med samme filosofi, og etterhvert vil det gå bra. Som jeg har sagt tidligere - så lenge alle står sammen, har vi en større sjanse for å oppnå suksess, avsluttet Kenny.