Sesongen over for Gerrard

Kenny Dalglish bekreftet på dagens pressekonferanse på Melwood at Steven Gerrards skade er så alvorlig at Liverpool-kapteinen ikke vil spille mer denne sesongen.

- Vi vet fortsatt ikke eksakt hva det er som er problemet. Vi venter på den eksakte diagnosen fra legene. Men Steven Gerrard er ute for resten av sesongen, var det første Kenny Dalglish sa på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Dette er et slag i trynet for alle, ikke minst for spilleren selv. Vi må bare stå på videre, og uten å være respektløs overfor spillerne som er skadet, konstaterer vi at de viktigste spillerne for oss nå er de som er skadefrie og kan spille, la han til.

- Det er de vi har å velge i mellom. Akkurat nå er jeg selv en like god spiller som Steven.

Gerrard ble operert for en lyskeskade 10. mars, og fikk et tilbakeslag på trening fredag for en uke siden, i forkant av forrige helgs kamp mot West Bromwich.

Nyheten om at Gerrard er ute for resten av sesongen kommer bare noen dager etter at det ble offentlig kjent at Daniel Agger også lider en slik skjebne. Samtidig er Glen Johnson også ute en måned grunnet strekkskaden i baksiden av låret som han pådro seg mot West Bromwich.

- Alle skader er en skuffelse for oss, men det er også skuffende for spillerne det gjelder. Vi vet hvor vi står, og vi må bare stå på videre. Belastningen på de gjenværende spillerne blir kanskje litt større, men vi må tøye strikken så langt som mulig og sørge for at vi ikke går rundt å synes synd på oss selv fordi vi har mistet tre spillere på grunn av skader.

- Vi må bare akseptere at dette er posisjonen vi befinner oss i. Det er opp til oss å gjøre det beste ut av det. Alle som ikke får spille grunnet skader vil være frustrerte. Det gjelder selvsagt også Daniel og Steven. De har spilt en rekke kamper, men nå er de skadet. Det er frustrerende for alle. Det er ingen som synes det er noe morsomt når spillere blir skadet.

- Men den enes død er den andres brød. Dette betyr at enkelte spillere vil ha bedre muligheter til å komme med på førstelaget enn de ville ha hatt dersom disse tre spillerne hadde vært skadefrie.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken.