Share Liverpool fortsatt aktuelt

Share Liverpool har fortsatt håp om at Liverpool FC delvis skal bli eid av supporterne. Rogan Taylor er imidlertid fornøyd med Fenway Sports Group.

- Share Liverpool er et parkert kjøretøy, men vi er klare til å rulle ut på veien igjen når tiden er inne, uttaler initiativtaker Rogan Taylor til Liverpool Daily Post.

- Jeg tror supportereierskap kan bli tema igjen når eierne skal løse finansieringen av ny stadion. Vi kan forhandle oss frem til representasjonsrett i styret og 10% eller 15% av aksjene mot at vi skyter inn la oss si £20M eller £30M. Jeg tror det er en fornuftig vei fremover. Vi vil argumentere med at det for eierne er verdt å finne ut hva vi kan tilby, fortsetter han.

- Etter å ha vært involvert i Share Liverpool daglig i tre år, vet jeg at fansen har appetitt for dette. Men i hvilken grad er vanskelig å måle inntil et konkret forslag ligger på bordet. Om og når vi har en villig selger, tror jeg supporterne vil organisere seg igjen.

Taylor er imponert over måten FSG har håndtert saker og ting på etter at de tok over klubben.

- Det har vært et forfriskende steg i riktig retning. De hadde et godt utgangspunkt, ettersom de forrige eierne var så forferdelige. De har lykkes med å stå frem som langt bedre. De har bidratt med penger til spillerkjøp, noe som fansen er opptatt av.

- Vi vet hvorfor FSG kjøpte klubben. De er forretningsfolk, med erfaring innen sportsforretninger. En Premier League-klubb som Liverpool gir deg tilgang til markeder som et baseball-lag eller en ishockeyklubb ikke kan, nemlig Asia. Det er grunnen til at de er her, men det inngår i deres forretningsplan å ha et suksessfullt lag. De fokuserer på å få til det, og dersom resultatene er gode vil fansen fortsette å være fornøyde.