Shelvey håper på ny sjanse mot Wigan

Jonjo Shelvey spilte sin første kamp i Premier League fra start mot Aston Villa, og håper at hans gode innsats kan bidra til at Kenny Dalglish også velger ham til onsdagens møte med Wigan.

- Det var bra å bli tatt ut for å spille og forhåpentligvis betalte jeg sjefen tilbake med min innsats. Jeg håper jeg er verdig å starte også neste kamp og så holde det gående, sier Jonjo Shelvey til Sky Sports.

- Han har gitt meg mye tillit og det er noe jeg må takke ham for, fortsetter Liverpools midtbanespiller om manager Kenny Dalglish.  – Men jeg mener også at jeg fortjente en sjanse til å starte i Premier League.

- Det har jeg nå gjort og jeg følte at jeg tok vare på den. Kenny sa at jeg gjorde det bra og forhåpentligvis kan jeg også være med fra avspark på onsdag.

- Det sier seg selv at det er en tøff oppgave med alle de landslagsspillerne som er her. Jeg må bare ta en dag om gangen, trene som best jeg kan, og forhåpentligvis vil det være godt nok.

- Jeg tror jeg fikk mer selvtillit etter måten jeg spilte på, men jeg skylder også noe til Blackpool for det, sier Shelvey om hvordan låneoppholdet i Blackpool har påvirket ham.

- Jeg spurte Kenny om jeg kunne komme meg ut for å få spilt noen kamper og finne kampformen. Han reiste noen ganger opp til Blackpool, og jeg tror at de gangene hvor han så meg var da jeg ikke spilte særlig bra(!) Jeg trivdes imidlertid der og det ga meg selvtillit til å komme tilbake til Liverpool for å kjempe om en plass.

- Det finnes ikke noe verre enn å trene hele uka for så å ikke spille på lørdag eller søndag. Jeg ønsket ikke å komme tilbake for bare å spille reservelagsfotball.

- Jeg fyller snart 20 år, jeg ønsker å spille fotball og det er ingen bedre steder å gjøre det på enn i Liverpool.