Shelvey scoret for Blackpool

Jonjo Shelvey scoret Blackpools trøstemål i 1-3-tapet mot Burnley. Alberto Aquilani var AC Milans beste mot AS Roma. Midtbanespilleren med to målgivende.

Jonjo Shelvey scoret i går sitt andre mål for Blackpool etter at han ble lånt ut fra Liverpool. «The Seasiders» lå under 0-3 borte mot Burnley da midtbanespilleren satte inn trøstemålet med et skudd fra kanten av 16-meteren tre minutter på overtid. 19-åringen pådro seg også gult kort.

Alberto Aquilani spilte en god kamp for AC Milan i 3-2-seieren mot Roma. Midtbanespilleren hadde to flotte målgivende innlegg til Zlatan Ibrahimovic ved AC Milans første og tredje scoring. På tampen av kampen pådro han seg gult kort. Aquilani ble kåret til Milans beste med karakteren 7,5 av acmilan.no, og i spillervurderingen står det: Er med offensivt og defensivt, uten å gjøre alt for mye av seg. Slår knapt en feilpasning, og assistene er helt perfekte.

I engelsk Championship fortsetter Peter Gulacsi å slite benken i Hull. Denne gang måtte han se Adriano Basso holde nullen i 1-0-seieren borte mot Nottingham Forest.

Både Stephen Darby og Nathan Eccleston startet for Rochdale mot Leyton Orient i League One, men begge ble tatt av banen i det 68. minutt. På det tidspunktet lå Rochdale under 0-2, noe som også ble sluttresultatet.

David Amoo er fortsatt ute med ankelskade, og var derfor ikke involvert da Bury tapte 1-2 mot Stevenage på Gigg Lane.

I La Liga Rayo Vallecano tapte 0-2 borte mot Villarreal. Dani Pacheco kom inn i det 67. minutt.

I franske Ligue spiller Lille, med Joe Cole, mot Valenciennes klokken 21.00 i kveld, mens Villyan Bijevs Fortuna Düsseldorf II møter Köln II i tysk Regionalliga West.