Shelvey scoret og var banens beste i debuten

Jonjo Shelvey scoret og ble kåret til banens beste i debuten for Blackpool i 5-0-seieren mot Bristol City. Ian Holloway har ikke sett mange bedre debuter. Nettkjenning også av David Amoo. Peter Gulacsi byttet inn.

Jonjo Shelvey sluttet seg til Blackpool på et tre måneders låneopphold i går.  I dag debuterte han for Championship-klubben med nettkjenning og storspill. 19-åringen var involvert i åpningsmålet mot Bristol City da keeper Dean Gerken, som erstattet en formsvak David James etter tirsdagens tap mot Reading, ikke klarte å holde Shelveys langskudd. Gary Taylor-Fletcher satte enkelt inn returen.

Gerken kunne imidlertid ikke gjøre noe med Shelveys avslutning 20 minutter etter pause. Den tidligere Charlton-spilleren økte til 2-0 med med et susende frispark fra 30 meter. Blackpool vant til slutt 5-0 på Bloomfield Road. Jonjo Shelvey ble kåret til banens beste spiller.

- Shelvey har kommet inn og gjort det bra.  Det har tatt tid å få ham hit til denne klubben, men vi har endelig klart det, og han har tilbakebetalt meg. Jeg ønsket ham da Charlie Adam gikk, men vi kunne ikke få det til på det tidspunktet. Nå har vi ham imidlertid her. Jeg er fornøyd med det. Jeg har ikke sett mange bedre debuter enn dette, sier Blackpool-manager Ian Holloway til skysports.com.

Hull beseiret Cardiff 2-1 hjemme på KC Stadium. Peter Gulacsi var igjen henvist til benken, men ble byttet inn for en skadet Adriano Basso fire minutter på overtid.

David Amoo fikk sin debut for Bury med et innhopp i det 73. minutt forrige helg. I dag spilte han samtlige minutter i League One-klubbens 3-0-seier borte mot Yeovil. Kantspilleren headet inn bortelagets andre mål etter en corner i det 67. minutt.

Stephen Darby spilte hele kampen for Rochdale i 2-1-seieren mot Wycombe på Spotland.

Dani Pacheco var ubenyttet reserve da Rayo Vallecano spilte 1-1 mot Racing i Santander.

Fortuna Düsseldorf II har spillefri i Regionaliga West (liganivå 4) denne helgen, men i forrige runde ble det 4-2-seier borte mot Borussia Dortmund II. Villyan Bijev scoret to av målene.