Shelvey skaffet Blackpool poeng

Jonjo Shelvey scoret sitt 6. mål på fem kamper da hans nettkjenning ga 2-2 borte mot Middlesbrough. Seier for Peter Gulacsi og Hull i Championship, samt Liverpools spillere i League 1.

Av Liverpools utlånsspillere var Jonjo Shelvey og Peter Gulacsi på banen gjennom hele kampen da Blackpool spilte 2-2 borte mot Middlesbrough og Hull tok en sterk 2-0 seier i Derby. Shelvey utlignet til 2-2 for tangotrøyene, mens Gulacsi etter alle solemerker stod en god kamp for Hull.

I League 1 vant Rochdale 1-0 borte mot Preston, men Nathan Eccleston kom inn som innbytter etter 89 minutter og Stephen Darby satt hele oppgjøret på benken. Eccleston bekreftet på twitter etter kampen at han er ferdig med sitt låneopphold i Rochdale og returnerer til trening med Liverpool på mandag.

Da ble det en bedre ettermiddag for David Amoo, som fikk god kritikk i de 81 minuttene han var på banen for Bury borte mot Walsall. Da ledet Bury 3-1, og de vant til slutt kampen 4-2.