Sju av sju mulige

Dirk Kuyt har scoret på samtlige av de sju straffesparkene han har tatt med liverbirden på brystet. Liverpoolfc.tv ville vite hemmeligheten.

Nederlenderen var sikker som banken da han satte inn utligningsmålet fra krittmerket i det 102.minutt på Emirates søndag ettermiddag. Det var altså det sjuende straffesparket han satte i mål av sju mulige for Liverpool.

- Du får litt tid til å tenke på hva du skal gjøre, og alle ser på deg. Du må bare fokusere på å gjøre jobben din og sette ballen i nettet, sier 30-åringen.

- Heldigvis fikk jeg godt treff, men det er tøft når det er så sent i kampen, legger han til.

Poenget man fikk med seg fra London førte Liverpool ett poeng nærmere Tottenham, men samtidig førte det til at Manchester United fikk et forsprang på seks poeng på Arsenal i kampen om ligamesterskapet.

- Det er det som er dumt med dette, men slik er fotballen. Vi ønsker å vinne kampene våre, og gi fansen noe å juble for. Vi må se fremover på tabellen, og holde koken, for ingen vet hva som vil skje. Vi skal fortsatt møte Spurs, og vil kjempe til siste slutt.

- Det er en av kvalitetene som dette laget har – at vi kjemper til siste sekund. Kenny gir spillerne selvtillit, både til meg selv og andre – og spesielt til de unge spillerne som har kommet inn. Det er et stort pluss.