Skademareritt for Kenny

Kenny Dalglish nekter å bruke de tidlige skadene på Glen Johnson og Daniel Agger som unnskyldning for 2-1 tapet for West Bromwich på The Hawthorns. Steven Gerrard var ikke med til Midlands etter å ha fått et tilbakeslag på trening i går.

Både Johnson og Agger måtte ut med skader tidlig i første omgang i dagens kamp.

- Det hjelper selvsagt ikke når du må gjøre endringer etter 25 minutter. Vi startet kampen ganske bra, og hadde et par sjanser helt i begynnelsen av matchen. Vi satte inn to squadspillere som er kapable til å spille. Det kan ha virket litt forstyrrende, men vi burde være i stand til å håndtere det, sa Dalglish til pressekorpset etter kampslutt.

- Begge skadene vi fikk i dag kom på samme måte som den Steven fikk i går. Stevens skade skjedde på trening, og det var like uskyldige situasjoner vi fikk skader på i dag. Begge skadene i dag kom mens spillerne løp. Daniel har skadet en sene på baksiden av kneet. Glen ser ut til å ha pådratt seg en muskelskade.

- Steven trente i går, og prøvde på en helt vanlig vending med ball, da han følte en skarp smerte. Det er en skade i samme område av lysken, men ikke samme type skade. Vi vil få han undersøkt, og mot slutten av uka vil vi vite mer av skadene til alle tre.

To straffespark ble Liverpools bane i dagens kamp. Straffesparkene kom etter at Sotirios Kyrgiakos og Pepe Reina felte Peter Odemwingie.

- I forkant av det andre straffesparket var Soto uheldig, da han ble felt utenfor straffefeltet og skulle hatt frispark. Det er avgjørelser som kan diskuteres, uten at du klarer å overbevise en person som er av en annen foremening at du har rett.

- Det eneste jeg vil si om straffesparkene er at det ene ble gitt av dommeren, det andre av linjemannen. Dersom vi hadde blitt fortalt at linjemannen tar over avgjørelsene fra dommeren ville vi ha forstått det bedre. Vi dro nytte av en lignende situasjon mot Sunderland for to uker siden, men jeg vet ikke hvorfor det skjer. To uker senere vet jeg fortsatt ikke hvorfor det skjer. Jeg vet linjemennene er der for å assistere dommeren, men jeg tror det er viktig at det blir klargjort når en linjemann kan overprøve en dommer. Kommunikasjon er alltid bra.

- Men vi kan ikke diktere dommerens avgjørelser, kun våre egne. Det er nok å tenke på for oss. Det er ting vi er fornøyd med, og andre ting vi er skuffet over.

West Bromwich gikk meget røft til verks mot Andy Carroll, men igjen er Dalglish forsiktig i sine uttalelser.

- Andy ble slått flere ganger, men han er en stor kar. Dersom man ser på det gule kortet han fikk, så skjønner jeg ikke hvorfor han fikk det. Han løper på tvers av straffefeltet og faller. Noen skubbet han til og med.

En reporter spurte Dalglish om han følte at hans eget lag spilte for mange lange baller i denne kampen.

- Luis Suarez var spilleren som skapte de største farlighetene, og jeg vil ikke si han er den høyeste personen på banen, så vi vil ikke slå langt mot ham, vil vi? Vi slo pasninger når vi kunne, og vi slo dem opp mot Andy når vi kunne det. Andy er også dyktig langs bakken, så hvorfor skulle vi ikke slå ballen opp mot ham? Dersom du snakker om å slå langt, så kom deres andre mål fra en lang ball fra 20 meter utenfor deres straffefelt.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.