Skrtel drømmer om å vinne trofeer med LFC

I et intervju med Liverpoolfc.tv sier Martin Skrtel at han drømmer om å vinne trofeer med Liverpool FC. Slovaken ønsker å bli i klubben i mange år fremover, for å realisere den drømmen.

- Dersom jeg ikke hadde tro på at jeg kunne vinne trofeer, ville jeg ikke ha sparket fotball. Jeg er lykkelig her. Jeg har kontrakt med klubben de neste fire årene, og jeg tror at jeg i løpet av denne perioden vil vinne noe med Liverpool, sier 26-åringen.

- Europa League er en fin turnering. Den nest største i Europa. Alle ønsker å spille fotball og vinne trofeer. Europaligaen er en fin mulighet til å gjøre det, og det kan redde sesongen vår, legger han til.

Midtstopperen har spilt 35 kamper for de røde denne sesongen. Dette er flest av samtlige utespillere.

- I begynnelsen av sesongen fungerte ikke ting så bra for oss. Vi spilte ikke bra. Spesielt gjelder dette meg selv. Jeg vet jeg kunne bedre, men slik er fotballen. Noen ganger spiller du bra, noen ganger gjør du det ikke. Jeg prøver å jobbe hardt og gjøre mitt beste for klubben.

Liverpool har ikke sluppet inn mål på fem av de seks siste kampene, noe som kan tyde på at forsvarsrekka har begynt å sette seg etter Kenny Dalglish sin inntreden.

- Det handler om selvtillit, sier Skrtel.

- Vi har holdt nullen fem ganger, og det er viktig for en forsvarsrekke, inkludert keeperen. Treningene er annerledes, og jeg trives virkelig nå. Både Kenny og Steve Clarke er hyggelige karer, og de forsøker å snakke med spillerne. Treningsøktene er morsomme, og det føles godt å jobbe for dem.

- Det er gode nyheter for alle som jobber i klubben at Kenny er tilbake, men jeg vil ikke si noe negativt om Roy Hodgson. Han er en stor manager og en hyggelig kar. Jeg tror han var litt uheldig i sin tid her, men nå har vi Kenny.

- Vi har oppnådd noen gode resultater, og det var viktig for hver enkelt av oss på grunn av selvtilliten det genererer. Nå føles det mye, mye bedre å gå ut på banen. Du kan se det i spillet vårt og på resultatene.

Skrtel spår en helt annen type kamp enn det publikum fikk servert i Praha, i kveldens returopgjør mot Sparta.

- Det blir helt annerledes. En annen type kamp. Jeg tror vi vil være langt mer offensive, og jeg håper vi vil skape sjanser, score noen mål, og slå dem.