Skrtel optimist med tanke på resten av sesongen

Martin Skrtel var spilleren som var tilstede på dagens pressekonferanse sammen med Kenny Dalglish. Slovaken håper på at suksess i Europa League skal gi de røde et trofé denne sesongen. Han har heller ikke gitt opp en topp fire-plassering i ligaen.

- De siste ukene har vi oppnådd noen gode resultater, og det har vært veldig viktig for oss, både spillerne og klubben. Vi håper vi kan fortsette slik, sa slovaken på sitt stotrende engelsk til et samlet pressekorps.

- Europaligaen er en fin turnering for oss, og en god mulighet til å vinne et trofé denne sesongen. Vi må alle gjøre vårt ytterste for å oppnå et godt resultat i denne turneringen, la han til.

- Vi har fortsatt muligheter i ligaen. Dersom vi føler at vi har sjansen, vil vi kjempe for en topp fire-plassering. Det er fortsatt 11 kamper igjen å spille. Vi får ta en kamp om gangen, og prøve å vinne så mange som mulig. Så får vi skjer hva det holder til.

Skrtel uttalte også at han er glad for at laget nå ledes av Kenny Dalglish.

- Det gir meg en god følelse å jobbe sammen med Kenny, fordi han er en legende i klubben. Et ikon. Jeg gjør mitt ytterste for å imponere ham, og prøve å hjelpe ham så godt jeg kan.

Da en reporter fra Sky Sports News ville vite hvilke fremtidsplaner Skrtel har, og konfererte slovaken med linker til andre klubber, brøt manager Dalglish inn.

- Oppfør deg, lød den strenge beskjeden fra manageren.

- Du har blitt linket til BBC! Det er forskjell på en link og et faktum, la han til i en spøkefull tone.

Spørsmålet ble så omformulert, og Skrtel ble spurt om han ser for seg en stor fremtid i Liverpool.

- Selvsagt, lød svaret.

Dalglish avsluttet med å rose Skrtel og resten av forsvarsrekka for å ha holdt nullen i fem av de seks siste kampene.

- Som jeg alltid er sagt, dersom vi ikke slipper inn mål har vi en god sjanse til å få et godt resultat. Jeg vil imidlertid påpeke at vi ikke har en defensiv holdning, men et solid forsvar vil alltid gi oss bedre muligheter til å vinne kamper.

- For oss er det gledelig å se hvordan hver enkelt spiller har skjøttet jobben sin. I kampene vi har spilt etter at jeg tok over, har vi ikke sluppet inn så mange mål selv om vi har blitt tvunget til å gjøre mange forandringer i den bakre fireren.

- Det lover vel for alle. I vår forrige kamp, i Praha, spilte Danny Wilson venstreback, Soto og Carra midtstoppere og Glen Johnson høyreback. Vi gjorde som alle så en del endringer fra forrige kamp, men det skiplet ikke den bakre fireren og målvakten. Det skal de ha honnør for.