Skrtel synes Kelly bør få sjansen på landslaget

Martin Skrtel mener at forsvarskollega Martin Kelly fortjener en sjanse på Englands landslag. Landslagssjef Fabio Capello fulgte 20-åringen fra tribunen i torsdagens kamp mot Sparta Praha.

Kelly har startet 21 kamper for Liverpool denne sesongen, men kom ikke på banen i andre omgang mot Sparta etter at han kjente antydning til en strekk helt øverst i muskelen på baksiden av leggen.

- Jeg tror at Martin Kelly blir landslagsspiller en dag. Jeg ønsker ham lykke til med det, for han er en flott fyr, sier Martin Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Han har en god mulighet til å bli en av de beste fotballspillerne i England og Europa, så jeg krysser fingrene for ham, legger slovaken til.

- Han er fortsatt ung, men jeg er ikke overrasket over fremgangen, da jeg ser ham hver dag på trening. Han viser sine kvaliteter både på trening og i kamper. Han spilte veldig bra mot Chelsea og har fortsatt å spille bra etter det. Jeg er veldig glad på hans vegner. Han er en trivelig kar, og en god venn, avslutter Skrtel.