Skuffet Downing

Stewart Downing er skuffet over at Liverpool kun klarte 0-0 hjemme mot Swansea, men lover at han og hans lagkamerater skal stå på videre og jobbe hardt på Melwood for at man skal klare å omsette sjanser i tellende resultat i de kommende kampene.

Downing innrømmer at Liverpool var under pari i gårsdagens kamp, men viser samtidig til flere store målsjanser som burde vært omsatt i scoringer. Vingen mener derfor at de røde var uheldige som kun tok ett poeng fra kampen.

- Det var skuffende å spille uavgjort, selv om Swansea spilte ganske bra. Dersom vi hadde tatt vare på sjansene våre og fått et tidlig mål kunne det ha blitt en helt annen kamp, sier Downing til Liverpoolfc.tv.

- Det manageren og laget trolig kan være mest fornøyd med er at vi skaper sjanser. Men vi tar dessverre ikke vare på dem. Vi må bare jobbe videre, fortsette å komme til sjanser, og forhåpentligvis blir de omsatt i mål snart, legger han til.

Andy Carroll hadde Liverpools største sjanse, da Liverpools nummer 9 misbrukte det mange betegner som en 100% sjanse allerede etter sju minutters spill. Geordien dundret ballen i tverrliggeren på en mulighet de fleste var sikker på at han kom til å sette i nettmaskene. Glen Johnson hadde også en flott volley i sluttminuttene, som Swanseas keeper Michel Vorm gjorde en meget god redning på. I tillegg fikk innbytter Dirk Kuyt en scoring annulert for offside.

- Dersom Andy hadde satt den tidlige sjansen i mål, kunne det ha blitt en helt annen kamp. Swansea måtte trolig forandret måten de spilte på. Deres keeper hadde også en strålende redning når han stoppet Glens skudd. Målvakten har trolig vært deres beste spiller denne sesongen, noe som beviser hvor bra han har gjort det.

- Daniel Agger hadde også en stor mulighet, i tillegg til sjansene til Glen og Andy, og jeg er heller ikke sikker på om Dirks scoring var offside.

- Swansea er et godt lag, som har spilt bra hele sesongen. Men vi må likevel vinne kamper som dette på hjemmebane om vi ønsker å nå våre mål. Så det var ganske skuffende at vi ikke klarte å ta alle tre poengene.