Skuffet og frustrert Hodgson

«You are gonna get sacked in the morning» sang The Travelling Kop, etterfulgt av «We Love You Liverpool». Fra bortetribunen kunne man også høre «Hodgson for England» og «Dalglish, Dalglish». Det var en skuffet og frustrert Roy Hodgson som møtte pressen etter 3-1 tapet i Blackburn.

- Jeg er langt nede, og veldig skuffet og frustrert, oppsummerte Liverpool-manageren etter kampen.

- Jeg er veldig skuffet med tanke på fansen som reiste så langt og ga oss så god støtte, bare for å se at laget slapp inn mål, la han til.

- I andre omgang synes jeg vi gjorde vårt ytterste for å rette på det som så ut som en håpløs situasjon, og komme tilbake i kampen. Hvem vet, dersom Stevens straffespark hadde gått inn kunne vi til og med gjort de siste fem minuttene enda mer spennende.

- Når du er Liverpool og taper borte mot Blackburn er det dessverre ingenting man kan si for å få det til høres litt positivt ut, og få situasjonen til å se litt lysere ut. Så etter min mening var dette en meget, meget svart dag.

- Det er ikke så mye mer jeg kan si, annet enn å si til fansen at depresjonen de føler i kveld, kan jeg forsikre dem om at vi følte minst like sterkt i garderoben etterpå. Prestasjonen vi leverte i kveld var langt unna den prestasjonen vi ønsket å gi dem.

- I fotball gjør du det du alltid har gjort. Du fortsetter etter beste evne. Du sørger for at du prøver å komme over resultatet, og du forsøker å få neste resultat til å bli bedre, slik at det forhåpentligvis visker ut minnene. Det er alt du kan gjøre.

- Fotballen gir deg dessverre både gode og dårlige øyeblikk, og når den gir deg dårlige opplevelser kan du snakke så mye du vil uten at det forandrer på noe.

- Det er vår neste kamp som kan forandre ting.