Skuffet over at landslagssjefen ikke har ringt

Jose Enrique er skuffet over at han ikke har fått sjansen på det spanske landslaget, etter sitt gode spill for Liverpool denne høsten.

Mange forventet at Enrique skulle komme med i den spanske landslagsstroppen til privatlandskampene mot England og Costa Rica. Vicente del Bosque valgte i stedet å ta med Valencias Jordi Alba og Malagas Nacho Monreal.

- Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet over å ikke komme med, innrømmer 25 år gamle Enrique overfor Liverpool Daily Post.

- Jeg mener jeg spiller for en av de beste klubbene som finnes, ikke bare i England, men i verden. Liverpool er i mine øyne en av verdens tre beste klubber, sammen med AC Milan og Real Madrid. Så jeg er skuffet over å ikke komme i betraktning på landslaget.

- Jeg forlanger ikke å komme med i landslagstroppen hver eneste gang, men hadde håpet å få en sjanse til å vise meg frem, slik at de kunne se om de likte meg eller ei.

- Men skal jeg være ærlig, så er jeg ikke så veldig opptatt av dette heller. Jeg fokuserer på Liverpool, og forsøker å forbedre meg. Mitt mål for sesongen er å hjelpe Liverpool til en plass i neste års Champions League. Klarer vi det, vil det være bedre enn om jeg får sjansen på landslaget.

Enrique har startet samtlige av Liverpools ligakamper etter overgangen fra Newcastle i sommer.

- Det at jeg slapp til i den første kampen mot Sunderland var veldig viktig for meg. Når du kommer til en ny klubb og får spille med en gang, hjelper det deg til å finne deg til rette. Etter debuten har alt handlet om å spille bra. Jeg må si takk til manageren som ga meg denne første sjansen.

- Etter to uker føltes det som jeg hadde vært i klubben i tre måneder, ettersom jeg ble involvert tidlig og utviklet en forståelse sammen med de andre spillerne. Jeg er godt fornøyd med starten jeg har hatt her. Det viktigste for alle spillere er å få spilletid, og for øyeblikket spiller jeg hver eneste kamp. Det er jeg meget godt fornøyd med.

- Jeg føler jeg har gjort det bra, men jeg må selvsagt utvikle sider av mitt spill videre. Dersom jeg fortsetter å få spilletid, tror jeg at jeg kan bli enda bedre.