Sommerferien har leget gamle sår

Flere av Liverpools spillere som avsluttet 2010/11-sesongen på behandlingsbenken var tilbake i full trening med sine lagkamerater i dag. I tillegg trente Steven Gerrard for seg selv under overvåkning av en fysioterapeut.

De fleste av Liverpoolsspillere var i dag tilbake på Melwood og gjennomførte den førstetreningsøkten etter sommerferien. Videoklipp fra treningsbanen somLiverpoolfc.tv har offentliggjort viser at en rekke spillere som varskadet ved sesongslutt i mai nå er tilbake for fullt.

BådeDaniel Agger, Martin Kelly, Jonjo Shelvey, Andy Carroll og JaySpearing trente for fullt med ball sammen med sine lagkamerater idag, og så ut til å være kvitt skadene som plaget dem før de gikkut i ferie. Daniel Agger spilte som kjent sin siste ligakamp i vårså tidlig som den 2.april. Da måtte han forlate gressmatta på TheHawthorns med en lei kneskade. Han hadde benet i gips lenge, og gikkpå krykker. Midtstopperen har imidlertid brukt ferien til å treneseg opp igjen, og virket i dag frisk som en fisk.

MartinKellys sesong var over enda tidligere. Han pådro seg en leihamstringskade mot West Ham den 27.februar, som han slo opp igjen påtrening i slutten av mars. Han kom aldri i spill igjen før sesongenvar over. I likhet med Agger var han tilbake i full trening igjen idag.

Jonjo Shelvey fikkproblemer med kneet i ligaavslutningen mot Aston Villa. Hangjennomgikk en scan dagen etter Villa-matchen, og trakk seg fratroppen til England U19 til eliterunden i EM-kvalifiseringen som blespilt i begynnelsen av juni. Også han trente for fullt med sinelagkamerater i dag.

Andy Carroll sto over siste ligakamp motAston Villa på grunn av en kneskade. Av samme årsak meldte ogsåspissen forfall til U21-EM i Danmark. Jay Spearing spilte heller ikkeU21-EM etter at han måtte ut i det 12.minutt mot Aston Villa med enankelskade etter en kraftig takling fra Nigel Reo-Coker. I dag var debegge i full sving på Melwood.

Den eneste som trente for segselv på Melwood i dag var Steven Gerrard. Han gjorde noen øvelserog løp litt under oppsyn av en fysioterapeut. Men også det er godenyheter. Kapteinen ble som kjent operert for en lyskeskade den10.mars, men måtte senere gjennom en ny operasjon den 9. apriletter å ha pådratt seg en ny skade i samme område.