SOS hyller eierne

Supporterunionen Spirit of Shankly hyller Liverpools nye eiere for å ha løst managerproblemet på kammerset, uten noen form for lekkasjer til pressen.

I kveld kan man lese følgende melding på Spirt of Shanklys offisielle nettsider:

«Som alle supportere ønsker vi at de riktige avgjørelsene blir tatt for å sikre suksess for vår fotballklubb.

Unionen er, som alltid, opptatt av at posisjonen som Liverpool-manager må støttes med alt klubben har til rådighet av ressurser. Flodbølgen av spekulasjoner omkring posisjonen til Roy Hodgson skadet posisjonen som Liverpool-manager og fotballklubben. Fenway Sports Group agerte bestemt for å forhindre at større skade ble gjort, og at posisjonen som Liverpool-manager ikke ble ytterligere underminert av media. De har brakt fornyet optimisme til klubben.

Det er andre presserende saker som må løses, som utnevnelsen av en ny daglig leder og avgjørelsen om man skal ruste opp nåværende stadion eller bygg et nytt Anfield, og klubbens finansielle situasjon. Vi håper at dette blir håndtert på samme måte som denne saken – bak lukkede dører, der vi ikke får en lang såpeopera i mediene, slik ting foregikk under de tidligere eierne.

Som supportere er vi naturligvis alltid interessert i det som skjer i klubben vår, og vi vil følge nøye med for å se at avgjørelser i viktige saker blir tatt på en skikkelig og riktig måte. Vi har for øyeblikket et ubesvart dokument hos FSG, og vi venter på deres svar, slik at vi fortsetter involveringen med dem for å forsikre oss at supporternes stemme blir hørt.

Men nå vender vi oppmerksomheten mot viktige kamper på gressmatta. Vi er klare for Manchester United....»