Spår at Liverpool blir sterkere etter nyttår

Newcastle-manager Alan Pardew spår at Liverpool vil plukke flere poeng etter nyttår enn de røde har gjort i første halvdel av sesongen.

Newcastle-manageren er på offensiven foran morgendagens kamp på Anfield, og tror at hans lag skal klare å utnytte Liverpools relativt svake hjemmeform denne sesongen.

- Jeg har en mistanke om at de vil gjøre det bedre i annen halvdel av sesongen enn de har i første halvdel. De har investert mye penger i nye spillere, og når du studerer mannskapet deres så har de et godt lag, slår Pardew fast til Newcastles offisielle nettsted.

- Hjemmeformen deres er trolig en skuffelse for Kenny, og de vil føle presset på seg for å vinne denne kampen, fortsetter han.

Bare ett poeng og en plass på tabellen skiller de to lagene foran morgendagens kamp. Etter Liverpool-kampen skal Newcastle være vertskap for Manchester United på St James' Park.

- Vi står foran et par tøffe kamper nå, men vi ser frem til dem. Lagånden er god, og vi er stinne av selvtillit. Vi gleder oss alltid til å spille på Anfield, sier Pardew.