Spearing er klar for å møte Stoke

Jay Spearing håper Kenny Dalglish gir ham tillit fra start mot Stoke. Midtbanespilleren mener han er klar for utfordringen det er å møte en motstander med fysisk spillestill.

Jay Spearing har spilt kun to kamper far start for Liverpool denne sesongen. Begge kom i Carling Cup, mot Exeter og Brighton. Midtbanespilleren er meget ivrig etter å få en ny sjanse når fysisk sterke Stoke venter på Britannia Stadium i Carling Cup i morgen.
- Det har vært en blandet sesong for meg så langt, sier Spearing til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har ikke fått så mange muligheter som jeg ville ha likt etter at nye spillere har kommet inn, men det er til syvende og sist opp til meg å jobbe hardt hver dag på trening og vise manageren at jeg fortjener en sjanse når tiden kommer.

- Jeg må se på de positive sidene ved ting. Sjefen har satt meg på benken i hver kamp i Premier League så langt og jeg har spilt i kampene i Carling Cup, så jeg kan ikke klage på det.

- Jeg må gjøre alt jeg kan på trening for å vise sjefen at jeg er klar dersom han trenger meg mot Stoke.

- Hvis jeg får sjansen til å spille, vil det være en stor kamp for meg. De har spillere på mer enn 1,80 m på laget. Det blir en sjanse for meg til å vise at jeg kan stå opp mot alle, uansett vekt og størrelse, og gjøre en god jobb for laget.