Spearing går for tre poeng på The Hawthorns

Jay Spearing retter blikket mot lørdagens bortekamp mot West Bromwich, og mener at The Baggies kan slås i Midlands.

- Vi satser på å få til en god kamprekke frem mot sesongslutt nå, slik at vi kan kapre femteplassen. Det var skuffende å ryke ut av Europa League, men jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal klare å ta femteplassen. Spiller vi som vi gjorde mot Sunderland sist søndag, og som i hjemmekampen mot Manchester United, bør vi greie det, sier midtbanespilleren til Liverpoolfc.tv.

- Sesonginnspurten ser grei ut. Vi har noen vanskelige kamper, men dette er også kamper som vil være vanskelige for våre motstandere. Alle trenger litt flaks, og vi må konsentrere oss om oss selv. Det er viktig å ta en kamp om gangen, i stedet for å se for langt frem og finstudere hvem vi skal møte, legger han til.

- Vi må ta tre poeng i vår neste kamp mot West Bromwich, for å legge press på de andre lagene.

Lørdagens visitt på The Hawthorns betyr et gjensyn med Roy Hodgson for Liverpools spillere. West Bromwich er for øyeblikket ett poeng over nedrykksstreken, og kjemper desperat for å beholde plassen i Premier League.

- De spilte bra mot Arsenal i sin forrige kamp, og var uheldige som ikke vant. Den kampen viste at de har en god tropp, og de er et godt hjemmelag. Det blir en vanskelig kamp, men vi vet at vi kan slå hvem det skal være.

- Roy er en god manager og en flott fyr. Han lot meg spille en rekke kamper i Europa League, og jeg har mye å takke ham for. Det fungerte ikke så bra i Liverpool for ham som han håpet på, men forhåpentligvis vil ting gå bra for ham i West Bromwich, med unntak av på lørdag.