Spearing håper på flere sjanser

Jay Spearing fikk et lite sjokk da han fikk beskjeden om at han skulle spille i gårsdagens lokaloppgjør mot Everton. Den unge scouseren håper nå på flere sjanser, og tror laget vil klatre på tabellen.

Jay Spearing spilte i går sin andre ligakamp fra start for de røde, og klarte seg bra på midten i lokaloppgjøret mot Everton. Selv var 22-åringen fornøyd med hvordan laget spilte, og tror de røde vil klatre på tabellen om de fortsetter å spille som i går.

- Slik vi spilte i førsteomgang er slik vi må spille hele tiden. Vi har nå en full treningsuke før vår neste kamp mot Wolves, og dersom vi viser samme innstilling som i derbyet vil vi vinne kamper igjen, sier Spearing til Liverpoolfc.tv.

Dalglish skrøt av midtbanespilleren etter kampen. Nå håper han på flere muligheter.

- Jeg fikk vite at jeg skulle spille på trening, da manageren fortalte meg at jeg var på laget. Det var et lite sjokk for å være ærlig, men dette er hva jeg har arbeidet for hele livet, og forhåpentligvis kan jeg få en sjanse til.

- Vi spilte veldig mye bra fotball i førsteomgangen, og Raul Meireles scoret et flott mål for oss. Vi kunne ha ledet med tre-fire mål til pause, og jeg synes Tim Howard holdt Everton inne i kampen med noen gode redninger.