Spearing har skrevet under ny kontrakt

Liverpool FC bekrefter at Jay Spearing har skrevet under på en kontraktsforlengelse. Hvor lang den nye kontrakten er, sies det ingenting om.

22 år gamle Spearing har figurert i åtte ligakamper og 17 kamper totalt for Liverpool denne sesongen. Nå har han altså blitt belønnet for sin gode form den siste tiden med en ny og forbedret kontrakt.

- Han har jobbet hardt, og gjort det svært bra. Han har spilt seg inn på laget, og i de siste kampene har han vist at han kan heve sitt spill til den standard vi krever, uttaler fotballdirektør Damien Comolli til Liverpoolfc.tv.

- Det er ikke bare det han har gjort i de siste 4-5 kampene som har ført til at han har blitt belønnet med ny kontrakt. Vi har snakket om dette en god stund, uavhengig av hva han har gjort på banen. Det som har skjedd i det siste har kun vært en bekreftelse på at vi nå gjør det riktige, legger franskmannen til.

- Hans oppofrelse og innsats på banen er fantastisk, og etter at han spilte seg inn på laget har pasningsspillet hans også forbedret seg. Han har begynt å bli med fremover mer, og jo mer han spiller jo bedre vil han bli. Vi tror han vil være en del av fremtiden i denne klubben, og det er grunnen til at vi belønner ham med en ny kontrakt.

- Han var en del av laget som vant to juniorcuper, og han fortalte meg da han skrev under den nye kontrakten at han har vært her siden han var sju år gammel. Det er flott for en klubb å ha folk som ham i sine rekker. Det viser andre at dersom du gjør det bra på akademiet, så har du en sjanse til å få nye kontrakter med klubben.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.