Spearing imponert over Suarez

Jay Spearing sier til Liverpool Echo at han elsker å se Luis Suarez skape panikk i motstandernes bakre rekker. Uruguayaneren storspilte i 5-2 seieren over Fulham, og gjorde sitt fjerde mål på 11 kamper.

- Luis er ikke bare en målscorer. Han skaper målsjanser også. Vi ser hva han er i stand til på trening hver eneste dag, og det er en pest og en plage å møte ham i kamp på treningsfeltet. Dette er noe han tar med seg til kampene også. Han skaper panikk i motstandernes forsvar, og det har han gjort helt siden han kom til klubben, sier midtbanespiller Spearing til Echo.

- Luis har en flott arbeidsmoral, og kjemper for laget, noe som er flott å se. Det handler ikke om ham selv. Han elsker å skape målsjanser for andre spillere også. Fortsetter han med dette resten av denne sesongen og tar det med seg inn i neste sesong, vil det se bra ut for oss. Hans partnerskap med Andy Carroll blir veldig farlig.

Selv spiller 22 år gamle Spearing den beste fotballen han har prestert så langt i karrieren, og har fast plass på laget nå som Steven Gerrard er skadet.

- Manageren har stolt på meg, og forhåpentligvis betaler jeg ham tilbake.

- Mot Fulham fikk vi vist hva dette laget står for. Manageren instruerte oss om å gå ut i hundre fra start av, og prøve å legge press på dem. Etter den første scoringen ønsket vi bare mer og mer, og vi klarte å holde tempoet oppe. Hele laget er en sterk enhet nå. Måten vi jobber på når vi ikke har ballen er bevis på det. Vi blir stadig bedre, og spiller god fotball.