Spearing spiller for reservelaget i dag

Jay Spearing gjør comeback etter bruddet i ankelen, når han leder Liverpools reservelag som kaptein mot Sunderland på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Nikola Saric også tilbake etter langvarig skade.

I Liverpools startoppstilling finner vi også spennende spillere som Suso og Daniel Pacheco. Dette er reservelagets første kamp i 2011, og avspark er klokken 14.00. Kampen blir vist direkte på LFCTV Online. Vi kommer som vanlig til å oppdatere de viktigste hendelsene fortløpende her på liverpool.no.

Jay Spearing er ikke den eneste som gjøre comeback etter skade i dagens kamp. Den danske spissen Nikola Saric spiller sin første kamp siden han brakk benet mot Wigan den 1.september.

Ellers merker vi oss at Stephen Darby og Thomas Ince er tilbake i startoppstillingen til John McMahon, etter duoens vellykkede utlånsopphold i Notts County.

Liverpool stiller med følgende lag i ettermiddag: Martin Hansen, John Flanagan, Jack Robinson, Jay Spearing, Stephen Darby, Emmanuel Mendy, Thomas Ince, Suso, Nikola Saric, Daniel Pacheco, Gerardo Bruna.
Reserver: David Amoo, Jamie Stephens, Michael Roberts, Victor Palsson, Jason Banton.

Jason Banton er nok et ukjent navn for de fleste. Ifølge Liverpoolfc.tv-skribent Jimmy Rice er han på prøvespill i Liverpool etter å ha blitt frigitt av Blackburn Rovers.