Spearing vil kjempe videre

Jay Spearing ventes å være med på flyet til Tyrkia i dag. Scouseren ønsker å fortsette å kjempe om en plass på Liverpool, selv etter at klubben har brukt mye penger på to nye midtbanespillere.

- Jeg har fått mer konkurranse å kjempe om, men det bekymrer meg ikke, sier Spearing til Liverpool Echo. – Når du spiller på en klubb med en status som Liverpool, da vet du at de vil bruke mye penger under transfervinduet for å hente inn spillere av topp klasse.

- Jeg er glad for de kjøpene som vi har gjort. Det at Adam og Henderson har kommet inn betyr en stor forbedring for oss. De er begge store spillere.

- Personlig vil jeg ikke si at det gir meg noe ekstra press, det bare bidrar til at jeg vil kjempe enda mer. Jeg vet at jeg må løfte meg opp enda et nivå og vise at jeg kan spille sammen med dem, eller komme foran dem.

- Det første jeg hørte om Wolves var da jeg leste om det i avisene og det er ikke noe som er blitt diskutert, svarer Jay på spørsmål om at Wolves skal være interessert i å hente ham på lån denne sesongen.

- Jeg vil bare holde det gående og gi alt. Forrige sesong var enorm for meg. Roy Hodgson ga meg spilletid i mange kamper og jeg skylder ham mye for det. Siden kom Kenny inn og viste meg umiddelbar tillit ved å kaste meg inn i kampen mot Everton.

- Forhåpentligvis betalte jeg ham tilbake og han ga meg så tillit i ni kamper på rad. Jeg måtte bare gå ut hver uke og bevise at jeg fortjente det.

- Jeg har mye å takke Kenny for. Forhåpentligvis kan jeg nå ta neste skritt, selv etter at det har kommet nye spillere inn.