Spennende serieinnspurt vises på LFC TV

Både Liverpool U18 og klubbens reservelag kjemper om å vinne sine respektive serier. Begge lagene skal ut i viktige kamper de kommende dagene, og begge kampene blir vist direkte på LFC TV.

Når Liverpool U18 er vertskap for Manchester United på akademiet i Kirkby lørdag, vil LFC TV for første gang i historien vise en U18 kamp fra akademiet direkte. Avspark er klokken 12.00.

Foran denne kampen ligger Liverpool på 2.plass i Premier Academy League gruppe C, fem poeng bak serieleder Everton. De røde har imidlertid to kamper mindre spilt enn de blå, og kan med seire i disse passere byrivalen på tabellen.

Mandag er det så reservelagets tur til å bli vist direkte på LFC TV, når de gjester Manchester City i sin nest siste seriekamp. Avspark er klokken 19.00.

I Premier Reserve League Northern gruppe B ligger også Liverpool på 2.plass. Her er serieleder Blackburn ferdigspilt for sesongen. De endte på 26 poeng. Liverpool har 22 poeng, og må altså ha minimum fire poeng på sine to siste kamper for å gå til topps. Foruten mandagens bortekamp mot City har reservelaget igjen en hjemmekamp mot Manchester United.