Stem på største CL-øyeblikk

På UEFA sine nettsider kan man nå stemme på hva man synes er de største øyeblikkene i Champions League sin historie. To store øyeblikk i Liverpools historie er blant kandidatene.

Liverpools utrolige comeback mot AC Milan i Istanbul i 2005 er naturligvis representert i avstemningen, ved Jerzy Dudeks utrolige dobbeltredning fra Andriy Shevchenko mot tampen av ekstraomgangene. Steven Gerrards fantastiske langskudd mot Olympiakos, som sendte Liverpool videre fra gruppespillet den sesongen, er også blant kandidatene det er mulig å stemme på.

Tidligere Liverpool-spiller Vegard Heggem er også en av de 20 kandidatene i avstemningen, for sin scoring på hodet mot AC Milan som Rosenborg-spiller.

Avstemningen er kommet i stand for å markere den 50. utgaven av Champions, turneringens offisielle magasin.

Du kan avgi din stemme ved å klikke på denne linken. Du kan stemme på inntil fem øyeblikk, så det er for eksempel mulig å stemme på alle de tre øyeblikkene over samtidig.

For øyeblikket leder Dudeks dobbeltredning avstemningen suverent. Den har fått 24% av stemmene. Steven Gerrards langskudd er nede på 9.plass, med 4% av stemmene.