Sterling glad for å ha scoret

Raheem Sterling scoret et praktfullt mål da England slo Rwanda på søndag. Han sier det var en lettelse å score for England igjen. Seier for Tom King og Australia i natt.

England slo Rwanda i sin åpningskamp i U17 VM i Mexico på søndag, og Liverpool sin Raheem Sterling var den som tok overskriftene etter sitt vakre langskudd som sørget for 2-0.

- Jeg synes det var en stor lagseier, og guttene spilte virkelig bra. Jeg vil gjerne takke dem alle for støtten etter en tøff tid, ettersom jeg ikke har scoret for England på en stund. Det var godt å få scoringen, og jeg er veldig glad vi startet mesterskapet med en seier, sier Sterling til Liverpoolfc.tv.

- Det var en lettelse å score. Jeg forsøkte å være tålmodig etter å ha truffet stolpen og brent noen sjanser i førsteomgang, men trodde det ville komme. Jeg ventet på min sjanse, og jeg er glad den kom.

England møter nå Canada natt til torsdag, og en seier der vil sende dem videre fra gruppespillet.

Seier også for Tom King og Australia
Tom King spilte hele kampen da Australia slo Elfenbenskysten 2-1 i U17 VM. Elfenbenskysten tok ledelsen i førsteomgang, men et comeback fra Australia i andreomgang ga dem seieren til tross for at det var ivorianerne som dominerte både ballinnehav og sjansestatistikken.